Onverwacht veel schrijfwerk aan het eind van 2013

Hoewel 2013 met name een goed jaar was qua spelen. Vele optredens met vele combinaties, kreeg ik het aan het eind nog even erg druk met schrijverij. Met name het Noordpool Orkest speelde veel dit kwartaal, en daar moet dan natuurlijk veel voor worden gearrangeerd. Zo hadden ze natuurlijk de tour met Bert Visscher waar vele arrangementen van mijn hand bij zaten, maar ook de nacht van Noord waar ik 3 arrangementen voor schreef. En op het laatst nog 2 arrangementen voor de Friese Nieuwjaarsdag in de Lawei. Het Noordpool Orkest van Reinout Douma is voor mij het mooist om voor te schrijven, omdat het gewoon een erg goed orkest is. Een schilder schildert ook het liefst met de beste verf. Dan komen de ideeën het best tot zijn recht !! Hieronder een verslag van de Nacht Van Noord. Ik schreef voor Bert Hadders (op 1:07:37) voor Swinder en Marlene Bakker (1:15:50) en natuurlijk Baukelien voor Pé en Rinus, die voor deze gelegenheid wel erg snel werd gespeeld.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=O_na1bcGAX8#t=3043

Scroll naar top