Bassist

Hoewel ik met Flatsharp Productions op meerdere manieren aktief ben, voel ik mij vooral Bassist. En natuurlijk doe ik alles wat ik doe met ontzettend veel plezier en overgave, bassen is echt mijn passie en liefde. Een dag niet gebast is een dag niet geleefd !!! Althans voor mij.

Gelukkig verdien ik al vanaf 1986 een prachtig belegde boterham met het spelen op de bas. Heel veel grotere en kleiner optredens, met heel veel prachtige artiesten, orkesten en bands. De laatste jaren ook veel in de theaters met grote shows of kleinere musicals. Alles is leuk en een voorrecht om te doen.

Ik vind het heerlijk om een hele avond voetbal te kijken, maar dan wel met mijn bas om mijn nek. Als ik langs mijn contrabas loop, moet ik em even pakken en op en neer op de hals. Ik kan ook oprecht jaloers zijn op ander goede bassisten, en enorm gemotiveerd worden daardoor om nog harder en vooral beter te studeren.

Eerlijk is eerlijk, ik ben gaan schrijven om mijn favoriete muziek te kunnen spelen. Natuurlijk heeft het schrijven daarna zijn eigen bestaansrecht gekregen, maar het begon en zal eindigen bij het spelen van de bas.