Lessen

Wekelijkse Lessen

Ik geef les op de gemeentelijke muziekschool van Midden Groningen. Het Kielzog. Ik doe dat al sinds 1995 met veel plezier op de woensdagen. Ben je nieuwsgierig wat ik je kan leren? Neem een 5 lessenkaart voor slechts € 50,-- . Ik ben ervan overtuigt dat je met wekelijks lessen veel sneller, beter en leuker je doelen bereikt dan op eigen houtje. Waarom? Omdat ik je wekelijks toets op voortgang, techniek en motivatie. Verder kan ik je veel sneller de "coole spots en rifs" leren dan wanneer je dat zelf uit moet zoeken. Verder heb ik een schat aan didactisch materiaal waarmee ik je lesreeks zorgvuldig opbouw en heel veel leuker maak.

Als je niet in Midden Groningen woont kan je ook bij mij lessen. Ik geef les in Assen op de maandagavond bij Podium Zuidhaege. Daar begon ik in 1998 als basdocent aan het I.C.O. onder dezelfde condities als in Midden-Groningen echter de gemeente Assen is gestopt met het ondersteunen van de muzieklessen. Ik ben doorgegaan in een iets aangepaste vorm. Je krijgt om de 2 weken 35 min basles. 8 lessen per semester. Ook hiervoor geldt wat mij betreft de garantie dat je veel sneller, leuker en beter je doelen bereikt. Ik geef zowel basgitaar (alle technieken) als contrabas les. Ik geef geen klassieke lessen, dus alleen lichte muziek.

Verder geef ik les in Stedum op de dinsdagavond. Hier zijn we nog vrijer, kan je per les afspreken, of 8 lessen of 16 lessen per halfjaar. Wat jou het beste schikt. Uiteraard adviseer ik regelmatig te komen lessen, maar dat moet wel bij je passen of mogelijk zijn.

Bij mij kan je terecht voor alle genres uit de eigentijdse muziek. Jij bent de baas, we richten ons voornamelijk op jouw wensen en interesses. Op die manier blijf je beter gemotiveerd en kan je sneller de dingen die je wilt leren.

Neem contact met me op voor een eerste gratis proefles !!!!

Opfrissen en Workshops

Naast mijn werk als bassist is een belangrijk deel van mijn leven gevuld met het schrijven van muziek. Ik arrangeer veel en graag, en ik componeer ook regelmatig. Uiteraard weer vooral lichte muziek dingen. Dus heel veel Big Band, maar ook veel groot orkest werk. (blazers, strijkers en ritmesectie) Ik schrijf ook graag voor HarFaBra, maar dan weer uitsluitend pop, jazz e.d. Daar is veel behoefte aan b.v. op project basis of voor artiesten begeleiding.

Deze opgebouwde kennis deel ik graag met mensen. Ik herinner mij maar al te goed dat ik in de begindagen van mijn schrijvers loopbaan vaak wenste dat ik iemand mijn stukken kon laten zien.

Mocht je behoefte hebben aan lessen of coaching op dat gebied dan kan dat bij mij. Dat kan met een éénmalige bijeenkomst, of een serie of zelfs een workshop voor muziekscholen of andere kunst gerelateerde instellingen. Ook voor bedrijven waar b.v. mensen samen muziek willen maken, maar het idioom van verschillende stromingen niet samen komt geef ik graag workshops om te leren samen te spelen en te communiceren.

Scroll naar top