2 totaal verschillende optredens met BB W2S

We willen met Big Band Want2swing graag meer spelen in het z.g.n. commerciële circuit. Als je dat wilt, en ik kan het weten, dan moet je veel repertoire hebben. Repertoire met een grote diversiteit. Eigentijds repertoire ook, wat mensen herkennen en waarop ze kunnen dansen. Jarenlang hebben we gewerkt aan eigen repertoire met deze Big Band. Dat doen we nog steeds, en dat resulteert in straks al de 5-de CD vol met eigen liedjes.  Helaas hebben we ook moeten constateren dat die liedjes in bepaalde situaties niet de herkenbaarheid hebben die noodzakelijk is in het commerciële circuit. Na enkele jaren investeren in bekende nieuwe liedjes (uiteraard wel voorzien van een eigen fris w2s arrangement) zijn we meer dan in staat om zeer uiteenlopende feestjes met herkenbare en zeer swingende muziek te accommoderen. Daarom konden we zondag een swingende afterparty begeleiden en gisteravond soulvolle achtergrondmuziek spelen. Vele sets achter elkaar. Nu bezig met acquisitie.

Scroll naar top