Beste Wensen 2014

Tja, en toen was het jaar alweer voorbij. Volgens mij was dit het jaar van het lichte herstel. Vanaf maart 2013 is de markt weer aangetrokken, en heb ik dus in ieder geval als bassist een behoorlijk 2013 gedraaid. Natuurlijk moeten de cijfers nog volgen, maar de drukte is weer aardig op het oude niveau. Ik verwacht overigens dat 2014 weer een zeer druk jaar wordt. Het begint al half februari met de voorbereidingen voor Tick Tick Boom, waar ik vanaf eind februari tot half mei druk mee ben. Met Stockholm Tivoli staan ook alweer meer optredens in de agenda dan vorig jaar deze tijd. Verder gaan we met Want2swing druk aan de slag dit jaar met een groot project met Humphrey Campbell 15 juni en de opnames van onze 4-de CD. Ik heb plannen om Soul Vaccination eens even goed af te stoffen en weer mee te spelen.  Verder presenteert de Stageband begin maart haar 2-de CD met de nodige optredens en publiciteit. Tussendoor zoveel mogelijk schrijven natuurlijk en proberen heel veel te studeren. Dat i.c.m. een grote verbouwing hier thuis en mijn gezinsleven zorgt voor een overvolle agenda voor 2014 al aan het begin van het jaar. Beste wensen iedereen.

Scroll naar top