Soul Vaccination = Genieten.

Tja, bandjes komen bandjes gaan. Ik heb verschillende bandjes momenteel “in de latente fase”. Dat betekent dat er niet mee wordt gerepeteerd en ook geen muziek wordt geschreven. Van al die bandjes is Soul Vaccination wel eentje die het verdient om te zijner tijd weer wakker te kussen. Want daar hebben we met z’n allen behoorlijk van genoten. Alle optredens in “jazzcafĂ© de Spieghel” waardoor het bandje steeds beter werd. De 4 uitgebrachte CD’s waarvan de laatste zelfs gedraaid in “The Soul Show” van Ferrie Maat. Maar vooral ook de festivals als Swinging Groningen (2x), Jazz in Duketown, Breda Jazz, Emmer Bluesnight, Kaatslandfestival, Grote Prijs van Nederland, enz. Gewoon een heerlijk bandje!! Luister maar:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=iZ07NvSssl4&feature=youtu.be

1 reactie op “Soul Vaccination = Genieten.”

  1. Nederlandse non -profit organisatie Mars Een besloten om de eerste te kunnen om de mensheid naar Mars en een stad te bouwen . Naar aanleiding van de planning , het zal gebeuren in 2023 , eenvoudig gezegd een paar andere deelnemers verjongen sneller ” race to Mars ” – de VS, China en Rusland .

    Wie heeft enig idee over deze zaak? # Notraty

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top