CD Anne-Lie steeds vaker landelijk gedraaid

Het gaat goed met de prachtige plaat van Anne-Lie. Deze week staat ze voor de 5-de week in de Jämtland top 10 en is ze zelfs weer een plaatsje gestegen. (van 3 naar 2) Vorige week CD van de week op radio Fryslan en Radio Oost. En afgelopen zondag zelfs landelijk in Nederland bij het zondagochtend programma van Hans Schiffers die het had over “heerlijke zwevende melodie lijnen”. Een prachtig compliment. (Click hier als je wilt luisteren, en ga dan naar 09.51) Alles valt mooi samen met de officiële landelijke release via “Coast To Coast” In de player het liedje Wedding Chills met het commentaar van Hans Schiffers. (Na het liedje) (www.anne-lie.com)

[mp3player width=200 height=75 config=fmp_jw_widget_config.xml file=http://www.flatsharpproductions.com/wp-content/uploads/2013/03/Wedding-helemaal.mp3]

Scroll naar top