Stockholm Lounge Unit als ultieme achtergrond

Echt, soms begrijpen we niet dat wij niet elke dag ergens moeten spelen. Want iedere opening, receptie, verjaardag of examenfeest knapt op met achtergrondmuziek van Stockholm Lounge Unit. Logisch ook, kwaliteit wordt gerespecteerd. Juist in een cultuurlandschap met zoveel “platte” muziek, merken we enorm dat kiezen voor echte muzikanten die genieten van het samenspelen heel erg wordt gewaardeerd. Het is een soort van statement. En zeg nou eerlijk, wat een verschil: Achtergrondmuziek uit een doosje of CD-speler, of live vlak voor je neus. Als je voor klasse gaat kies je daarvoor natuurlijk. Het mooie is, dat je het qua kosten echt niet hoeft te laten. Vaak is de ingehuurde geluidsset bij een evenement al duurder dan een mooi hofje muzikanten.

Heel vaak zien we tegenwoordig bij de oplevering van grote infrastructurele projecten, gemiste kansen bij de presentatie. Een goedkope DJ, een amateur Big Band, Shantikoor. Waarom? Als je een prachtige renovatie doet, doop van een schip, een ontsluiting van een gebied, opening van een nieuw zorgcentrum, dan wil je toch kwaliteit uitstralen? Achtergrondmuziek is zoveel meer dan wat geruis op de achtergrond. Het is een visitekaart een stempel van klasse.

Zorggroep Drenthe heeft dat goed begrepen. Bij de meeste openingen van hun prachtige nieuwe (miljoenen kostende) centra, kozen zij steevast voor de kwaliteit van Stockholm Lounge Unit. En terecht ook. Want ook de opening van een gebouw, waar talloze betrokkenen misschien wel voor de laatste keer bij elkaar zijn, heeft nog de uitstraling nodig die steeds is gekozen bij de bouw van het prachtige nieuw object. Dan heb je de perfecte kwaliteits start.

Scroll naar top