Stockhol Tivoli tijdens een tuinfeest

Ik pretendeer met Stockholm Tivoli het meest breed inzetbare bandje te hebben van minimaal Noord Nederland. Waar de meeste coverbands een repertoire hebben dat is ingestudeerd tijdens wekelijkse repetities, spelen wij, zonder veel repetities, absoluut het ruimst denkbare repertoire. Omdat ik alles keurig uitschrijf voor de professionele muzikanten, die van zichzelf ook al heel flexibel zijn, breidt het repertoire zich ook ieder optreden verder uit. En het klinkt daardoor ook allemaal heel verzorgt. Betekent overigens niet dat we altijd noten staan te lezen, want een beetje topmuzikant gebruikt de partij alleen om de vorm van het lied te checken. De rest speelt hij gewoon weg. Daarom spelen we eigenlijk alles elke avond uit het hoofd.

Vanuit die gedachte kunnen we heel veel verschillende feesten doen. Ook in heel veel verschillende bezettingen. Ons credo is, dat de klant de band samenstelt. En die band kan gedurende een avond ook nog eens volledig transformeren van b.v. een mobiel trio, evt met zang, tot een dampende top 40 band met blazerssectie.

In 2011, speelden we al eens tijdens een feest van Ellen en Hans. Toen in Zuidwolde. Nu hadden ze een nieuw huis gekocht, en kwamen ze samen op een mooie leeftijd voor een gezellig tuinfeest in hun nieuwe tuin. Prachtige langgerekte tuin, met vele feestmogelijkheden. Ik ben er een avond naar toe gereden om te kijken wat de mogelijk was. En dat was veel. Plannen gemaakt, geadviseerd en ingevuld. Hans en Ellen gingen voor de akoestische set up. En dat pakte geweldig uit. Wat een mooi sfeertjes tijdens een heerlijke lome zomeravond in Gasteren.

Scroll naar top