Vrienden tegenkomen tijdens optredens.

Afgelopen donderdag speelde ik voor de Jazzcentrale op landgoed Lemferdinge. Dat is een prachtige trouwlocatie in Eelde. Die avond was het ook nog eens geweldig weer, dus de hele entourage was betoverend. En het bruidspaar had duidelijk smaak, want i.p.v. een beukende DJ, had het koppel gekozen voor live jazzmuziek. En eerlijk is eerlijk, de entourage vroeg daar ook om. We speelden in het prieeltje buiten. Natuurlijk zo goed als akoestisch. Bruiloftgasten in de mooiste kleren er omheen, avondzon, veel mooier kan het niet worden in mijn optiek.

Wat leuk is aan optreden tijdens dit soort feestjes is dat ik regelmatig mensen tegenkom waar ik het contact mee ben verloren, of vrienden waarvan het leuk is ze weer even te spreken. Soms herken ik de mensen niet eens meer, maar na wat heen en weer praten, blijkt er dan een stevige gemeenschappelijke geschiedenis.

Tijdens de machtige bruiloft op Lemferdinge kwam ineens mijn schoonzusje ten tonele, en bleek haar volledige familie daar te zijn. Het was haar nichtje dat trouwde. Zij wist niet dat ik er was en vice versa. Heel erg leuk.

Scroll naar top