Vijfde Repetitie Hållsta Suite

Afgelopen dinsdag begonnen we aan al weer de 5-de repetitie van de Hållsta Suite, ongelofelijk. Ik heb het gevoel dat we nog maar net zijn begonnen. Om de hoofden fris te houden, en omdat we ook een na de pauze programma hebben te spelen in het paasweekend, namelijk de CD presentatie van Treats, begonnen we de repetitie met arrangementen die we in dat kader gaan spelen.Steven Sluiter heeft een stuk gearrangeerd voor deze combinatie, dat gaat Marco Kerver ook doen, en hopelijk nog wat mensen uit het orkest. En we hebben een prachtig origineel arrangement van The New York Voices, On A Clear Day. Het 2-de gedeelte van de repetitie afgelopen dinsdag hebben we volledig besteed aan het voor het eerste spelen van de hele Suite. Dus vanaf maat 1 intergraal naar maat 1897. Dat leverde natuurlijk de verwachte problemen op, met name met betrekking tot de verschillen de tempi. Daarom is het goed, om vanaf nu steeds iedere repetitie de hele Suite te spelen, zodat de band steeds beter gaat wennen aan de verschillende overgangen. Moeilijk? Jazeker, en dus leuk en uitdagend. En daar doen we het voor uiteindelijk.

1 reactie op “Vijfde Repetitie Hållsta Suite”

 1. Hello ,

  I saw your tweets and thought I will check your website. Have to say it looks very good!
  I’m also interested in this topic and have recently started my journey as young entrepreneur.

  I’m also looking for the ways on how to promote my website. I have tried AdSense and Facebok Ads, however it is getting very expensive.
  Can you recommend something what works best for you?

  Would appreciate, if you can have a quick look at my website and give me an advice what I should improve: http://janzac.com/
  (Recently I have added a new page about FutureNet and the way how users can make money on this social networking portal.)

  I wanted to subscribe to your newsletter, but I couldn’t find it. Do you have it?

  Hope to hear from you soon.

  P.S.
  Maybe I will add link to your website on my website and you will add link to my website on your website? It will improve SEO of our websites, right? What do you think?

  Regards
  Jan Zac

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top