Vierde repetitie Hållsta Suite

Ja, we lopen nu toch wel aan tegen de moeilijke stukjes. Veel van de Suite loopt prachtig, maar sommige stukjes blijven hardnekkig lastig. We hadden gister ook een beetje pech met de opkomst van een halve trompetsectie. Dat repeteert natuurlijk toch altijd wat minder prettig. Wat erg fijn was, was dat Dennis Elderman kon invallen voor de verhinderde Imre Kruis. De drumplek in een Big Band is natuurlijk erg belangrijk, dus als je een vervanger nodig hebt, dan hoop je altijd op de beste. Wel gister, op het slotnummer na, de hele suite gespeeld. En dat was leuk. Volgende week gaan we vooral de overgangen in de suite bestuderen, hem weer helemaal doorspelen, en als we tijd hebben ook alvast bezig met het na de pauze repertoire met Treats in de hoofdrol.

Scroll naar top