Studio in voor de nieuwe CD van Anne-Lie

Anne-Lie Persson staat voor de machtige opdracht een 2-de CD te maken. Dat is altijd veel moeilijker dan een eerste. Helemaal omdat de 1-ste CD boven verwachting is ontvangen. De eerste CD was een typische debuut CD, met vele stijlen die met name de veelzijdigheid van Anne-Lie onderstreepte. Voor een 2-de CD moet je een strakker plan hebben. Anne-Lie besloot een pop CD te maken met een nadrukkelijk Zweeds sausje. Deze CD moet van topkwaliteit zijn. Met de beste muzikanten van Groningen hebben we vele weken gerepeteerd op zoek naar de sound van deze plaat. Dat is vind ik goed gelukt, ik hoor in vele liedjes de duisternis van de diepe besneeuwde bossen van Scandinaviƫ. Maar een goede band alleen is niet genoeg. Een goede producer met visie en een goede geluidstudio is ook onontbeerlijk. Met Michiel Hogenboezem en de Key Productions uit Akkrum hebben we domweg het beste uit (Noord) Nederland ingeschakeld. Ik weet nu al zeker dat deze CD nog meer stof zal doen opwaaien dan de eerste. Hij wordt echt te gek en heel bijzonder. Je kan hem kopen via pre-order. Bij Voor De Kunst.

Scroll naar top