Vroege Sinterklaas voor Want2swing

Omdat wij het huisorkest zijn van Theater De Nieuwe Kolk in Assen, werden we vorig jaar betrokken bij het grote Sinterklaasfeest. Dat was zo leuk, en werd door beide partijen als zo’n mooie match ervaren, dat toen al werd besloten er een vervolg aan te geven. En dat gevolg zou zelfs wat robuuster worden. Plan was om een video te maken met een aantal nummers en dansjes om die naar de scholen van Assen te sturen. Zodat de kinderen straks tijdens het feest kunnen dansen op de liedjes. Marike Schepers heeft zelfs een nieuw sinterklaasliedje gemaakt. Daar ben ik mee aan de slag gegaan. Onze superband heeft dat tijdens een repetitie opgenomen en daarvan is een clip gemaakt. Hieronder het resultaat.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=rdnsDAu1DWc

Scroll naar top