Bruiloft met Stockholm Tivoli

Half Januari werd ik gebeld door een aankomende bruidegom. Hij vond het erg moeilijk om de juiste band voor zijn bruiloft te vinden. Een veel gehoorde vraag van a.s. bruidsparen. Veel mensen schrikken terug van een live-band tijdens hun bruiloft, omdat ze al op veel bruiloften hebben meegemaakt dat de band weliswaar de laatste set zorgde voor een mooi danssfeer, maar dat de band over de hele avond toch een veel te dominante stempel drukte op het feest. Toch wil je ook niet een achtergrondmuziek “hofje” of een klassiek strijkje op je bruiloft, want een dansje maken of wie weet wel helemaal uit je dak gaan aan het eind van het feest is ook erg belangrijk. Alle mensen met dit soort twijfels en vragen bellen mij nooit voor niks. Met Stockholm Tivoli kan ik ze namelijk de meest flexibele band aanbieden. Zeer bescheiden beginnen, om daarna het feest op te bouwen tot precies datgene wat het bruidspaar in gedachten heeft. Op een professionele manier. Communicatie met uw gasten, maar wel bescheiden. Voor alle bruiloften de best keus. De bruidegom die belde heeft zijn bruiloft gekregen. Kijk maar eens op de reactie pagina van Stockholm Tivoli. Allemaal enthousiaste reacties van blijde klanten.

Scroll naar top