Drukke verkiezingsavond met veel achtergrondmuziek

Steeds meer bedrijven en organisaties onderkennen de professionaliteit van Stockholm Tivoli / Lounge Unit. Natuurlijk voor de feesten, verjaardagen en bruiloften. Maar ook als muzikale achtergrond. Ook voor een bescheiden achtergrond is het goed om te kiezen voor professionals, die begrijpen wat er van ze wordt verwacht. De juiste balans tussen “aanwezig zijn” en bescheiden zijn. Veel mensen zijn bang dat de band te veel aandacht trekt op hun receptie of netwerkbijeenkomst. Maar je huurt ook geen band in die volledig onzichtbaar is. Op gezette tijden even contact zoeken met uw gasten, wie weet een liedje begeleiden. Een smetteloze visuele presentatie. Het is net zo belangrijk als zacht kunnen spelen en het juiste repertoire kiezen op het juiste moment. Kiest u voor instrumentale jazz en latin muziek? Of past bescheiden vocale akoestische popmuziek beter bij uw evenement. Achtergrondmuziek is net zo goed maatwerk als feestmuziek. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de professionele benadering van Stockholm Tivoli / Lounge Unit. Tijdens de verkiezingsuitslagen avond stond Lounge Unit (namens ADGM) bij de gemeente Eemsmond en Stockholm Tivoli met een bescheiden combinatie bij de gemeente Delfzijl.

Scroll naar top