Weer 3 arrangementen voor het Noordpool Orkest

Het succes verhaal Noordpool Orkest van Reinout Douma gaat maar door. Nu, zoveel jaar al na de oprichting, gaat het orkest “toeren” met Bert Visscher. Ze doen dit najaar 16 Noordelijke theaters aan. Heel bijzonder natuurlijk om met zo’n groot orkest (ongesubsidieerd) op pad te gaan. Daar komt flink wat organisatie bij kijken. Denk aan planning, geluid, financiĆ«n. Maar de muzikanten moeten ook wat te spelen hebben natuurlijk. En dan komen de arrangeurs in beeld. Die moeten die mooie liedjes zo bewerken dat het Noordpool Orkest het kan spelen. Dat is heel leuk werk, en dat werk doe ik. Prachtig repertoire heb ik de laatste jaren mogen arrangeren voor Noordpool. 52 arrangementen, dat zijn zeker 3 volle avonden muziek, voor bijna 50 muzikanten. Heel veel noten !!!

Scroll naar top