Video Demo Stockholm Lounge Unit

Bij ieder bandje hoort een goede demo. Potentiële klanten moeten zich een beeld kunnen vormen van het bandje dat ze gaan boeken. Video wordt daarbij natuurlijk steeds belangrijker. (zoals bij alle te verkopen producten) Maar een goede video maak je niet zomaar, daar komt wel het één en ander bij kijken. Een goede camera is heel belangrijk, en een goed concept. Natuurlijk moet bij een video van een jazztrio het geluid goed zijn. De video van Stockholm Tivoli hebben we laten filmen door Ismaël Lotz. Een echte professional en dat is te zien aan het resultaat. Stockholm Lounge Unit is opgericht voor de financiële onderkant van de markt. We willen echt concurrerend zijn met alle combo’s in dit genre. We hebben deze video dan ook opgenomen met minimale middelen. Gelukkig was mijn lieve broer Jeroen Kerver zo vriendelijk ons te filmen. Daarna heb ik alles gemonteerd. Natuurlijk heb ik ook het arrangement gemaakt. Volgens mij is het zeer representatief geworden, maar dat moet iedereen maar voor zich beslissen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Rt3CIY7kvEs

Scroll naar top