Tussenstand CD Anne-Lie Persson

Ja, iedereen weet dat het niet meevalt een eerste CD te promoten “in a hostile world”. Anne-Lie heeft natuurlijk nog niet een heel bekende naam. Ik weet als geen ander dat het na de CD-presentatie vaak snel weer stil wordt. Toch gaat het met de CD van Anne-Lie anders dan met andere projecten die ik heb gedaan. Op dit moment staat ze nog steeds in de J√§mtland top-5 (op plek 3 nu) nadat ze ook 2 weken op de eerste plek stond. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat ze een distributie contract afsluit bij “Coast To Coast” zodat vanaf 1 April haar CD’ in de betere CD-winkels van de Benelux ligt en (misschien nog belangrijker) te verkrijgen via Bol.com en spotify en itunes. Verder flink wat (radio) optredens de komende maand en interviews. En dat doet ze goed !! Luister maar eens naar deze. Ik vind het leuk. Volg Anne-Lie via: www.anne-lie.com

httpvh://www.youtube.com/watch?v=uvnl4YqSPPo

Scroll naar top