Veel Arrangeerwerk Radiohead en het Noordpool Orkest

Afgelopen 2 weken voornamelijk bezig geweest met het arrangeren van heel bijzondere muziek voor het Noordpool Orkest. Zij gaan nl 2 concerten geven (24/11 Lawei Drachten en 18/12 Oosterpoort Groningen) met uitsluitend Radiohead repertoire. Zeer uitdagend omdat Radiohead heel bijzondere (rare) muziek maakt. Gekke maatsoorten, vlakke melodie├źn veel sferische settingen. Super dat al het werk voor dit concert vers is gearrangeerd door 3 Nederlandse arrangeurs nl: Robbert Scherpenisse, Vincent Veneman en Marco Kerver. Erg leuk dat het Noordpool Orkest ondanks alle culturele tegenwind deze kans heeft gekregen. Hulde aan Reinout Douma dat hij dat voor elkaar heeft gekregen. En ik ben blij dat ik dit soort muziek voor dit fijne orkest mag schrijven. Hopelijk komen er veel mensen kijken. Het is zeker de moeite waard.

Scroll naar top