Stockholm Tivoli speelt buiten in November

Trio Stockholm Tivoli in Zwolle

Natuurlijk is het bijzonder om buiten te musiceren. Helaas valt het ook vaak tegen omdat het weer niet zo mooi is. 19 November 2012 was een ongekend mooie dag in Zwolle. We moesten spelen op een “kunstenfestival”in de wijk Dieze. (Dieze-festival) Buiten bij een kroeg. Natuurlijk wel in een tent met verwarming, maar het publiek zat buiten en het het erg naar de zin. Moet ook wel want wij brachten met het trio (Natuurlijk met Anne-Lie, Jasper Westerhof speelde piano en Marco Kerver contrabas) weer onze mix van hedendaagse muziek van Lady Gaga of Caro Emerald of John Mayor en veel  ”dance classics” als Waterloo of “Bring It Back”, (in een eigen akoestisch jazzy arrangement) maar natuurlijk ook jazz en bossa klassiekers. Heerlijk gespeeld, oprecht genoten.

Scroll naar top