Toch nog een feestavond met Kerstmuziek voor Stockholm Tivoli

Sinds we een huis hebben in Zweden zijn mijn kerstvakanties nooit meer wat ze waren. Ik probeerde altijd zoveel als mogelijk te spelen die dagen, omdat ik zelf niet echt van kerst houd. Dat is echter veranderd sinds ik in Zweden ieder jaar de winter aan den lijve ondervind. Ik vind het echter wel jammer, want sommige kerstliedjes zijn natuurlijk prachtig. Daar komt bij dat voor het type muziek dat ik graag speel, kerstdiner dansant’s eigenlijk zijn uitgevonden :). Ik was daarom dan ook erg blij dat we met Stockholm Tivoli vlak voordat we vertrokken naar Zweden nog een optreden in de kerstsfeer mochten verzorgen. We speelden op een kerstdiner in het Golden Tulip van Oranjewoud. Prachtige entourage Goed ook voor Stockholm Tivoli dat een goed jaar op deze manier uitstekend afsloot. Volgend jaar gaan we verder !!!

1 reactie op “Toch nog een feestavond met Kerstmuziek voor Stockholm Tivoli”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top