Reunie New Metronome Big Band?

Van de week werd ik gebeld door Andries Faber. Andries speelde jarenland de eerste trompet bij de roemruchte “New Metronome Big Band“, waarmee we in heel Europa

New Metronome Big Band

internationale dans evenementen “live” begeleiden. De NMB was vele jaren de best verkopende commerciĆ«le BB van Nederland. In de jaren ’90 hebben we daarmee zeker meer dan 300 keer opgetreden in binnen en buitenland. Geweldige tijd, waar echte vriendschappen zijn ontstaan. Maar ja, tijden zijn veranderd en waarschijnlijk is de markt voor dit soort orkesten een beetje opgedroogd. Vreemd eigenlijk want het is natuurlijk super stijlvol om zo’n goed dansorkest op je evenement te hebben staan, dat werkelijk alles kan spelen en een map heeft met bijna 500 nummers. Net als windsurfen jeukt het spelen met deze band nog steeds bij vele leden, er zijn dus plannen om de boel “op reunie basis” weer eens bij elkaar te brengen. Lijkt me geweldig.

Scroll naar top