Stand van zaken nieuwe CD Want2swing BB

Ik heb het er hier al vaker over gehad, ik ben momenteel bezig met 2 CD’s. Het maken van een CD kost (als je er niet fulltime voor gaat) vele maanden en soms jaren. Met de CD van Anne-Lie zijn we al 2 jaar bezig. Met de nieuwe W2S CD ook alweer bijna 18 maanden. Dat komt omdat ik er soms echt maanden tot een half jaar geen tijd voor heb. Ik kan n.l. niet “even een uurtje” aan een plaat werken. Voordat ik uit alle Gbytes opgenomen materiaal de beste takes heb gevonden ben ik zo een dag verder (per liedje). We hebben de W2S CD (13 nummers) grotendeels opgenomen in 3 sessies in Studio Spitsbergen. Nu moeten de solo’s en de leadzang hier in Studio Steem worden opgenomen. Dat is een aardige logistieke klus, die veel tijd kost, maar ook heel veel plezier en voldoening. Later meer op deze Blog.

Thomas Zeevalking in Studio Spitsbergen
Scroll naar top