Plaat wordt overal opgenomen.

Opnemen studio Spitsbergen

Dit weekend zijn we begonnen met de 2-de serie van 5 liedjes voor het nieuwe Want2swing album dat in het het najaar moet verschijnen. Zaterdag waren eerste de ritme jongens aan de beurt, om de basis op te nemen, daarna op zondag kwamen alle toeteraars alsmede de zangsectie voor het koorwerk. Allemaal opgenomen in studio Spitsbergen in Zuidbroek. Nu gaan op verschillende plekken de solo’s worden ingespeeld (Wim Koopman en Guido van der Kamp spelen hun partijen thuis in hun eigen studio) Dan komt alles bij elkaar in studio Steem voor de resterende solo’s, de vocalen en de mix. De kunst is om het te laten klinken of iedereen tegelijk op een groot podium met elkaar aan het musiceren is !!!

1 reactie op “Plaat wordt overal opgenomen.”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top