Stageband Jazz Orchestra in Wisseloord

Na maandenlang geen band activiteit i.v.m. de lockdown hebben we begin april de handdoek weer opgepakt en zijn gaan repeteren voor een vaak uitgesteld project. Via Tony hebben we het verzoek gekregen om mee te spelen op de nieuwe CD van jazzzangeres Ellen Pels. Ellen timmert al een aantal jaar aan de weg met alleen maar eigen werk in het jazzidioom. Erg leuk natuurlijk en het past ook helemaal bij de koers van de Stageband van de laatste jaren om vooral "nieuwe" muziek te spelen. Tony maakt de arrangementen bij de liedjes die Ellen had geschreven. Aanvankelijk zouden we het gaan opnemen in de beste studio van Noord Nederland:  Key-Productions in Akkrum. Maar Rogier was terughoudend i.v.m. de corona-pandemie. Toen zijn we op initiatief van Ellen uitgeweken naar één van de beste studio's van de wereld: Wisseloord in Hilversum. Alle groten der aarde hebben hier opgenomen. Van Mick Jagger tot Sting en van Jazz-Orchestra Of The Concertgebouw tot René Froger. En het was echt een topdag. Geweldig om weer te spelen, alles tegelijk in één keer er op. Wat een sound en wat een ambiance. En wat een geweldig voorrecht om daar eens te mogen zijn.

Scroll naar top