Afterparty NAM feest

Vorig jaar ook al gedaan. Na het befaamde NAM cabaret dat traditioneel de eerste week van het nieuwe jaar plaatsvindt in Assen, is er altijd een groot feest voor al het NAM personeel. Jaren achter elkaar was dat een band waar de hele avond op gedanst kon worden. De laatste jaren is het iets chiquer, met een speciale lounge ruimte waar je wat meer op niveau kan vertoeven. Lekker drankje, een hapje erbij. En natuurlijk stijlvolle kwaliteitsjazz. Met het trio van Tony Hoyting is kwaliteit gegarandeerd. Dit trio is een pianotrio zoals je die vroeger vaak hoorde, maar die tegenwoordig bijna niet meer te vinden zijn. Zeer afwisselend repertoire, vaak inspelend op de verzoeken van het publiek. Zo goed als alles uit het hoofd, op een zeer bescheiden volume. Heerlijk om daar aan het eind van de avond een goed of gezellig gesprek aan te gaan, en stiekem te luisteren naar de brilliante noten die het trio produceert. Volgend jaar weer?

Scroll naar top