Mooie bruiloft met livemuziek in Katlijk

Ja, livemuziek tijdens bruiloften beleeft niet de eest florisante tijd in haar bestaan. Veel stellen kiezen niet meer automatisch voor een band om de bruiloft muzikaal te ondersteunen. Jammer natuurlijk, want ik ben ervan overtuigt dat een goede en flexibele band echt nog steeds veel leuker is dan een DJ. Helaas wordt er nogal wat afgebeund in bruiloftbandjes land. Daarom assosieren veel mensen livemuziek met te hard en te dominant aanwezig als het niet moet. Natuurlijk zijn ook veel DJ’s vaak te hard en met name aanwezig, maar daar moeten de meeste mensen nog achter komen. De livemuziek heeft niet het beste momentum. Het enigste wat wij daar op dit moment aan kunnen doen, als professionele livemuzikanten, is zorgen dat alles wat we doen perfect, klantvriendelijk en flexibel is. Natuurlijk met het accent op kwaliteit. Dat konden we afgelopen vrijdag weer laten zien in Katlijk. Waar we de mensen muzikaal welkom heten met ons duo, om vervolgens de dansvloer te bedienen met popmuziek en dansmuziek. Quickstep? Prima. Stukje begeleiden? Graag. Verzoeknummers? Gaan we doen. Bruidspaar en hun gasten enthousiast. Hopelijk draait het momentum gauw weer richting livemuziek. Want dat is zoveel leuker.

Scroll naar top