Festivals met de band van Anne-Lie

Anne-Lie heeft een top plaat gemaakt (The Wide Open), ik heb nog niet anders dan goeds erover gehoord. Wat moeilijker is, is om in dit segment zo onderscheidend te zijn dat je ook echt overal kan spelen. De concurrentie is echt moordend. Iedereen wil overal wel spelen, tegen nul vergoeding. De vorige plaat van Anne-Lie zat in een iets “softer” segment en daarin is de concurrentie kleiner en het aanbod van podia lijkt wel groter. Iets wat frustrerend, je maakt een plaat die door vriend en vijand heel goed wordt gevonden, maar het blijft leuren om met deze te gekke band op te treden. Gelukkig is het wel gelukt om op de 2 echte festivaldagen n.l. Koningsdag en Bevrijdingspop te spelen. En dat was echt supergaaf. Liedjes van Anne-Lie zijn te gek. De band is top en Anne-Lie zingt geweldig. Kortom genieten, wat ook wel te zien is op de foto’s

Scroll naar top