Arrangeer weekje.

Interessante week deze derde week van September. Niet alleen met Prinsjesdag die al in het teken stond van licht herstel. Ook mijn telefoon gaat het laatste halfjaar weer vaker, en met name de laatste maand is het erg druk. Naast de optredens die ik deze week heb gedaan had ik ook weer een paar aardige arrangeer klussen er tussen zitten. Allereerst mocht ik voor Martin Oosterwijk een arrangement maken voor zijn fanfare. Erg leuk en leerzaam om te doen. Martin had een paar goede tips voor me, zeer inspirerend. Later in de week heb ik geschreven via Reinout Douma voor 1/4 Noordpool Orkest. (Ritme, Strijkkwartet en 4 mans-blazerssectie) Bijzondere combinatie, misschien wel iets voor de toekomst van de bandjes? Volgende week 6x optreden, dus dan zal er wel niet heel veel van schrijven terecht komen denk ik.

Scroll naar top