Anne-Lie tijdens Swingin’ Groningen

Eigenlijk is het het een heerlijk jaar. Ondanks de crisis zijn wij hier thuis (Anne-Lie en ondergetekende) het hele jaar al druk aan het “cultureel ondernemen” Terwijl ik, naast mijn activiteiten als componist/arrangeur, freelance bassist en contrabas/basgitaar docent, druk bezig ben om Stockholm Lounge Unit en Stockholm Tivoli een mooi plekje in de Noordelijke entertainment markt te laten veroveren, is Anne-Lie constant bezig om haar CD om te zetten in veel aandacht en mooie optredens. Dat alles resulteert wel in een “over de top” druk voorjaar hier in Steem. Maar dat is snel vergeten met zo’n prachtig optreden als Anne-Lie met band gister gaf tijdens Swinging Groningen. Met een kwartier voor aanvang nog zo goed als lege zaal, die tijdens het concert behoorlijk gevuld was (eigenlijk gewoon druk) om na het concert weer helemaal leeg te lopen, is goed te merken dat de naamsbekendheid van Anne-Lie enorm is toegenomen het afgelopen halfjaar. Verbaast mij niks. Mooie liedjes, mooie stem, mooie vrouw. Fantastisch ook dat Bert Kamping, Nynke Hoitsma en Hanna Rees meededen gister. Op naar de toekomst.

Scroll naar top