Landing pages Stockholm Group

Voor mijn beide bandjes Stockholm Tivoli en haar kleine broertje Stockholm Lounge Unit ben ik de afgelopen weken bezig geweest met de vindbaarheid op internet. Omdat ik vind dat deze 2 bandjes het beste zijn voor de klant om te boeken, wil ik dat iedere potentiĆ«le klant ons kan vinden op “het web”. Tot April deed ik dat via “Google add-words”. Dat heeft 2 bezwaren, het is erg duur (eigenlijk te duur) en alleen zoekmachine google wordt bereikt. Ik vond dat weinig structureel, en besloot mijn `fysische informatica` studie, die ik in een prettig verleden volgde aan de Rijks Universiteit Groningen aan te wenden om de vindbaarheid van mijn websites te vergroten. Urenlange studies in broncode, html en php verder, heb ik de ranking van mijn beide sites enorm verhoogt in alle zoekmachines (dus ook in Bing en Yahoo). Dat op zich is een continu proces wat ik nauwgezet ga volgen de komende jaren. Want iedereen zoekt nu en in de toekomst via internet naar leuke bandjes. Erg prettig dat ik mijn kennis opgedaan in het verleden, nu kan gebruiken om veel te spelen. Wordt die studie aan de faculteit Natuurkunde toch nog (een beetje) zinvol.:)

Scroll naar top