Hofleverancier Noordpool Orkest

Noordpool Orkest

Van alle schrijverij die ik doe is  die voor het Noordelijke Metropole Orkest, of te wel Noordpool Orkest het leukst om te doen. Hoewel ik ook heel erg geniet van het maken van vette big band arrangementen voor bv de Stageband of Want2swing, is het extra wat het Noordpool orkest heeft, n.l strijkers, hout, percussie, hoorn en harp, zo prachtig! Reinout Douma heeft daarmee echt wat neergezet. 1 Juni doen zei een concert in de Nacht van Groningen. Naast een gedeelte van de mede door mij geschreven Radiohead Suite spelen ze ook een paar stukken met rapper Fresku. Gelukkig was ik weer 1 van de gelukkige arrangeurs die daarvoor mocht schrijven, zodat ik nog steeds hofleverancier ben van het Noordpool Orkest met verreweg de meeste arrangementen. Eervol. !!!

Scroll naar top