Brigitte Kaandorp en het Noordpool Orkest

Er zijn mensen die niet precies snappen wat voor werk in doe. Natuurlijk snapt iedere muzikant wat arrangeren is, maar als je niet uit de muziek komt is het misschien wat moeilijker te begrijpen. In Nederland zijn nogal wat orkesten die artiesten begeleiden. Die artiesten hebben hub eigen repertoire, waar natuurlijk niet altijd orkest-partijen voor zijn. Dus die moeten worden gemaakt. Dat doe ik. Soms moet ik een liedje precies zo uitschrijven als ik ze hoor. Dus strijkers die ik hoor worden strijkers in mijn arrangement, al dan niet met de synth gespeeld. Soms krijg ik heel weinig input, en moet ik dus veel bedenken. Afgelopen 2 dagen bezig geweest voor het Noordpool Orkest (olv Reinout Douma) Voor het concert wat zij samen met Brigitte Kaandorp en Pé en Rinus geven in het kader van de opening  “De Nieuwe Kolk” waren arrangementen nodig. O.a. van het hier onderstaande lied. Benieuwd naar het “Symfonische Big Band” resultaat? Concert Zondagavond 23 September DNK Assen. Super leuke klus.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=JLNvBvJ-F00

Scroll naar top