Spelen met Stockholm Tivoli Borg Verhildersum

Stockholm Tivoli met Tamara Heijnis

Tja zoals eerder gezegd, of het nu een bruiloft, receptie, jubileum of een chique diner betreft, of nog iets totaal anders, Stockholm Tivoli is de beste keus met als ultiem voordeel dat wij ook zeer geschikt zijn voor een combinatie feest. Gister profiteerde NCG hiervan. Zij namen afscheid van een directeur en hadden een feest dat bestond uit een receptie (waar we speelden met een duo contrabas piano) Daarna, op een andere locatie, een prachtig chique diner (stijlvol en bescheiden begeleid door ons trio met zang) afgesloten door een (wild) feest met het kwintet. Alles viel uitstekend in elkaar, heel leuke gasten prachtige entourage (borg Verhildersum Leens) en een lekker bandje. Bij het boeken van deze avond was al bekend dat Anne-Lie er niet bij kon zijn (i.v.m. met Pink Floyd Project verplichtingen) dus in overleg met de klant Tamara geboekt. Dat is zo heerlijk van “muziek eiland Groningen”. Iedereen kent elkaar en kan met elkaar op overtuigende wijze (uit het hoofd) een avond muziek verzorgen. Kwestie van een goed muzikanten netwerk. Dank NCG voor een heerlijke avond!!

Scroll naar top