Nieuwe website Cat Ballou

Eerste bezetting Cat Ballou

Van alle bandjes die ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan is zonder twijfel Cat ballou de meest succesvolle en belangrijkste geweest. Uiteindelijk heeft deze band vanaf mijn studententijd tot circa 5 jaar geleden gezorgd voor een flink belegde boterham. Ook artistiek was het behoorlijk in orde. Veel beter dan de meeste “reutel” orkesten. Gespeeld op de meest chique en exclusieve plekken. Wat ook heel belangrijk was en is, is dat Cat ballou is opgericht als vrienden club, en nog steeds een vriendenclub is. Marcel Rotgans is de grote kracht altijd geweest achter Cat ballou, maar die heeft een hele nare tijd achter de rug, waardoor Cat ballou eigenlijk een beetje “verwaterde”. Het lijkt erop dat de ergste ellende van Marcel tot het verleden behoort, dus hopelijk pakt hij de handdoek weer op en gaan we weer wat meer op pad met Cat ballou. Om hem daarbij te helpen heb ik een nieuwe website gemaakt. Kijk maar op www.catballou.nl

Scroll naar top