Dirigeren Big Band Want2swing


KAN IEMAND MIJ HOREN !!!

Sinds 2004 dirigeer ik Big Band Want2swing uit Assen. Als het alleen dirigeren zou zijn, dan had het nooit zo lang geduurd. Want ik ben er niet heel goed in, en het is niet mijn absolute ambitie. (M.a.w. ik vind bassen en muziek schrijven veel leuker). Maar het is veel meer dan dirigeren. Allereerst gaat het natuurlijk om schrijven en het instuderen van de muziek. Dat is wel heel leuk. Geeft mij de kans om te testen hoe dingen werken, of iets “meevalt”of “tegenvalt”. Ik kan precies uitleggen hoe ik dingen heb bedoelt, qua kleur frasering en dynamiek. Verder geeft het mij de kans om mijn (toch al uitgebreide) oeuvre verder te verdiepen en te vergroten. (Ook door CD-opnames, over 2 maanden verschijnt mijn 10-de CD met eigen werk). Dan neem ik met heel veel liefde het “dirigeren” op de koop toe.

Scroll naar top