Vol gas met Stockholm Tivoli

Gister met Stockholm Tivoli gespeeld tijdens het feestje van Evert Kreuze uit Assen. Hij wilde een onvergetelijk feest voor zijn 60-ste verjaardag. (Wat een uitstekende gelegenheid trouwens). Evert had als locatie “Restaurant van Veen” in Witten gekozen. Prima feest plek!!!. Onze opdracht: 1 (smaakvolle) inloop set daarna “vol gas dansfeest”. Nou dat hebben ze geweten. We hadden ook een turbo bezetting bij ons, met Jeffrey Smith op gitaar, Vincent Grit speelde keys (en koor), Dennis Elderman natuurlijk drums. Vanzelfsprekend speelde ik (Marco Kerver) basgitaar (koor) en zong Anne-Lie Persson. En dat is nu precies wat voor ons Stockholm Tivoli zo leuk maakt: Van jazz tot pop, van lounge tot feest, van duo tot big band. Wel zo professioneel, want het is Uw feest. (In dit geval van Evert Kreuze en gefeliciteerd!!)

Scroll naar top