Thuis opnames Tomorrow W2S

Vorig jaar in het begin van de corona pandemie werden we van de één op de andere dag geconfronteerd met een lockdown van onbepaalde tijd. Geen uitzicht op een einde van de ellende. Om te denken aan het normale leven konden we alleen maar denken aan hoe het was. (Yesterday) Nu na een jaar zijn de vooruitzichten natuurlijk heel erg positief. Hoewel het steeds langer duurt dan we hopen, lijkt het evident dat over een paar maanden het normale leven weer kan worden opgepakt. Dus dat we weer kunnen repeteren en optreden. Dat zijn toch wel de basisbestanddelen van het bestaansrecht van een Big Band. Het arrangement is zo gemaakt dat steeds als je het woord Tomorrow hoort er wat extra tellen zijn dan in het origineel. Als grapje om aan te geven dat het wel erg lang duurt.

Scroll naar top