Nieuwjaarsreceptie gemeente Uithuizen

Tja, als je op voorspraak van de burgemeester zelf wordt uitgenodigd om voor de derde keer de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Uithuizen te begeleiden, dan weet je dat je het goed doet en dat het wordt gewaardeerd. Daar zijn wij natuurlijk blij mee, maar niet verbaasd over. Immers, we doen het zo vaak en eigenlijk altijd naar tevredenheid van de klant. We spelen op een bescheiden geluidsvolume, zijn zeer flexibel, het is muziek van hoge kwaliteit uitgevoerd door topprofessionals, en we zien er zeer representatief uit. Verder geldt dat als er iets bijzonders moet gebeuren, we dat altijd als een mooie uitdaging zien. Bij de gemeente Uithuizen is het de gewoonte om het Groninger Volkslied te spelen direct na de traditionele toespraak van de burgemeester. Daar weten wij natuurlijk wel raad mee, al snel zong de hele zaal uit volle borst mee. En zo hoort het ook bij het volkslied. Uithuizen houdt op te bestaan en gaat op in de grote gemeente Hoge Land. Lijkt ons logisch dat we daar volgend jaar deze mooie traditie voortzetten.

Scroll naar top