Optreden met “Disco de Luxe”

Vrijdagavond 11 oktober was er een groot feest in Rietland Zuidwolde, Ambuzorg Groningen. Er was ouderwets uitgepakt door het bureau van Peter Klein Koerkamp. Allerlei bands zoals de band van Erwin de Vries en b.v. “Stuk Herrie”(ut stad) waren opgetrommeld. Wij mochten onder leiding van Guido van der Camp onder de naam Disco de Luxe het feest afsluiten. Tamara Heynis wist de mensen vanaf de eerst maat weer enorm op te zwepen. Het duurde dan ook niet lang of de hele dansvloer was volgepakt. En dat is eigenlijk zo gebleven tot de laatste noot. Perfect optreden, ook wel eens lekker om dit soort dingen alleen als “bassist” te doen i.p.v bandleider met Stockholm Tivoli. Leuk om met allemaal Groningse bekende muzikanten backstage te zijn. Het is uiteindelijk bijna een familie. Groningen is natuurlijk toch een eiland.

Scroll naar top