2 arrangementen voor BB Want2swing

A.s. 8 September spelen we met BB want2swing tijdens het Amer buitenfestival in Amen. Dat is erg bijzonder want 1 van onze zangeressen Marike Schepers heeft een zeer speciale band met Amen. Ze heeft er namelijk gewoond. Ze is de dochter van de oprichter van het cultureel cafĂ©. Want2swing vind het altijd leuk om nieuw repertoire te maken en in te studeren, dus speciaal voor deze middag heb ik 2 arrangementen gemaakt van liedjes die Marike vindt passen bij het festival. Een blues classic: The Thrill Is Gone van BB King en een blues classic van de Drentse Held Harry Muskee: Window Of My Eyes. Met name die laatste heb ik stevig aangepakt en in een typisch W2S jasje gestoken. Vanzelfsprekend zullen we daar ook wat nieuwe composities laten horen en 1 of 2 van onze “gouwe ouwen”. Komt allen op 8 September naar Amen !!!

Scroll naar top