Weer een mooie recensie Stageband

Tja, niet iedere Dinsdag rijd ik met super veel enthousiasme naar Groningen voor de Stageband repetitie. Maar 80% van de keren kijk ik wel uit naar de repetitie en rijd ik met een heerlijk gevoel terug uit Groningen. Voor een professional, zoals ik mezelf vaak pleeg te noemen, is repeteren soms een beetje vloeken in de kerk. Logisch ook, want ik ken zoveel liedjes uit mijn hoofd, dat men mij gewoon kan bellen, kom ik aan met mijn bas en speel lekker mee. Maar bij de Stageband is het anders. Daar werken we echt aan repertoire. Moeilijk repertoire, waar je echt soms vanuit je tenen je muzikaliteit bij elkaar moet sprokkelen om het hoge niveau te kunnen bijhouden. Dat is kicken. En het hoge niveau wordt onderkend. Door de talloze nationale en internationale prijzen die de band wint (en financieel in leven houden) en de altijd maar lovende recensies. (Ook niet altijd vanzelfsprekend) Lees deze maar eens van het concert in de Smederij van begin Maart. Klik hier: Draai om je oren.

Scroll naar top