Goed voor de naamsbekendheid Stockholm Lounge Unit.

Voordat ik samen met Anne-Lie Persson Stockholm Tivoli begon hebben we een lesje marketing en communicatie gevolgd bij Marjolein Scherphuis van “het Noorden Communiceert”. Van de vele goede en leerzame dingen die we tijdens die workshop leerden was er één onderwerp dat mij zeer aansprak. Vrije (lees gratis) publiciteit. Natuurlijk ben ik bereid te investeren in een goed product, maar als ik “veel voor weinig” kan krijgen word ik pas echt enthousiast. M.a.w. zorg dat andere media je naam noemen en je hoeft minder te betalen voor advertenties e.d. Daarom was ik zo blij toen ik vanmorgen de “Eemsbode” uit de bus pakte, en mijn oog viel op mijn pas opgerichte nieuwe jazztrio: “Stockholm Lounge Unit”. Dat is pas een vliegende start!! Voorpagina Nota Bene.

Scroll naar top