Opnemen CD Anne-Lie

Steven en Marco in Studio Steem

Ja, het wordt steeds leuker. Eindelijk hebben we ons verplicht om tussen alle drukke projecten door nu echt tijd vrij te maken voor het afronden van de CD van Anne-Lie. Die zit al ruim 3 jaar in de computer, en telkens komt er weer een klus tussendoor die (vaak om financiƫle soms om artistieke redenen) aandacht vereist. Tja, als Reinout Douma bijvoorbeeld vraagt een arrangement voor de Radiohead CD te schrijven voor Het Noordpool Orkest dan moet dat ook op dat moment gebeuren. Maar nu hebben we een deadline (CD presentatie 9 Dec 2012) en moet het dus echt gebeuren. Het prettige is dat het heel erg leuk wordt, prachtige liedjes, mooi gezongen, mooi gespeeld. Veelal zo klein als mogelijk. Pop of Jazz? Geen van beide en allebei. Zaterdag opgenomen met saxofonist Steven Sluiter en Vrijdag Koortjes gedaan met Hanna Rees en Nynke Hoitsma. Heerlijk !!

Scroll naar top