Stageband met muziek van Robbert Scherpenisse

Tja, prachtige muziek wordt vaak tekort gedaan. Zelfs een beetje genant als zo’n groot talent als Robbert Scherpenisse zijn naam verbindt aan de Stageband, en naar Groningen komt om zijn prachtige compositie’s en arrangementen met ons in te studeren. Zitten allemaal afgestudeerde noordelijke top talenten wekenlang een concert voor te bereiden. Komen er misschien 40 betalende bezoekers. Het ontbreekt er in het huidige culturele klimaat nog een beetje aan dat dit soort bijeenkomsten wordt verboden. Politie erbij, arrestaties, want het is illegale muziek. Zou wel goed zijn voor de klandizie denk ik. Misschien een aardig PVV plan om de cultuur te “ondersteunen”: Geen dierpolitie, maar jazzpolitie. Bel naar 0906 voor illegale jazz !!

Scroll naar top