Heerlijk Muziek Weekend

Hoewel ik er geen gewoonte van wil maken om al mijn optredens te “bespreken” in dit blog, heb je er soms een weekend tussen zitten waarbij alles wat je doet op een bescheiden wijze op z’n plek valt. Gister eerst een heerlijk “commercieel” optreden met 4 fantastische muziekvrienden (Tamara Heijnes, Jasper Westerhof, Allard Gosens en Dennis Elderman). Vandaag een jazzoptreden met de Stageband (Roakeldais Warffum). Morgenochtend arrangeren (laatste noten voor Erikah Karst), dan repeteren met Vocalgroup Treats voor een optreden a.s. dinsdag (Jazzcafe de Smederij). Daarna als een gek naar Assen voor een belangrijke repetitie met Want2swing voor optreden zondag 10 Juli en CD opnames a.s. 8 Juli en 17 Juli in studio Spitsbergen. Allemaal kleine feestjes. Heerlijk.

Vocalgroup Treats

httpvh://www.youtube.com/watch?v=T6xBA3xeoFQ

Scroll naar top