Topavond met Stockholm Tivoli

Als je al zoveel jaren bestaat en je kan nog zo genieten van een avond grooven met elkaar, dan weet je dat het echt is. Stockholm Tivoli is echt geen normale coverband. Met Stockholm Tivoli worden liedjes die je al 1000x hebt gehoord toch weer nieuw. Door de inbreng van absolute noordelijke "klassebakken" als Jasper Blokzijl, Joost van der Beek, Thomas Zeevalking, Wim Koopmans en vooral Anne-Lie Persson worden afgetrapte hits weer frisse jazzrocksongs. Met geniale solo's, uniek samenspel en heel veel enthousiasme komen de feestavonden zoals we die in kroegen en zalen kenden toen er nog overal livemuziek was weer tot leven. Publiek dat zich in extase laat verrassen door een heel nieuwe wending in hun favoriete lied. Zoveel spannender en intenser dan een DJ. Dit gaat terugkomen, voor een speciaal feest wil je ook iets bijzonders. Topmuzikanten die hun instrument beheersen en weten te gebruiken om echt iets toe te voegen aan een band.

Scroll naar top