Eerste repetitie Chimaera SJO & Treats samen

Door het steeds uitstellen van de suite Chimaera i.v.m. de corona maatregelen, zijn we al heel lang in kleine stukjes bezig met deze suite zonder ooit een keer het geheel te hebben gehoord. Afgelopen zaterdag kwam daar verandering in. Het ziet er naar uit dat het na ruim een jaar uitstel er eindelijk van gaat komen. Op 29 juni, 2 juli en 8 juli wordt de suite Chimaera uitgevoerd. Daarom kwamen we 15 mei eens met alle zangers en spelers bij elkaar om de suite in grote lijnen met elkaar door te spelen. En dat was heerlijk. Sowieso om weer eens met zo'n mooie groep musici muziek te maken, maar ook de suite zelf klonk zeer veel belovend. Specifieke dingen waar ik deze keer op heb gelet, zoals een grotere rol voor de zanggroep en een spetterend einde aan de suite kwamen uitstekend tot hun recht. Natuurlijk is er nog veel werk aan de winkel, maar na deze prachtige repetitie krijgt iedereen nog meer zin in de uitvoeringen.

Scroll naar top