Corona Arrangement Tomorrow

Vorig jaar net na het uitbreken van de corona pandemie schreef ik voor Want2Swing het arrangement van het lied Yesterday. Dat vond ik wel een toepasselijke titel. Voor een normaal leven konden we in die tijd immers alleen maar terug kijken. Er was geen uitzicht op een spoedige terugkeer naar het normale leven. Nu, een jaar later kunnen we gelukkig wel naar de toekomst kijken en is het normale leven weer in zicht. Het leek me leuk om deze rare periode van lockdowns e.d. af te sluiten met een vergelijkbaar project als dat van vorig jaar. Daarom heb ik een arrangement gemaakt van het liedje "Tomorrow" uit de musical "Annie". Uiteraard als tegenhanger van Yesterday. Want2Swing gaat het opnemen op de speciale lockdown manier: Iedereen voor zijn telefoon thuis. Daarna ga ik het hier in Studio Steem proberen samen te brengen tot één lied. Later meer..

Scroll naar top